Hastanemizde yangın eğitimi ve yangın söndürme tatbikatı
12 Haziran 2017

Hastanemiz Konferans salonunda tüm hastane çalisanlarina sivil savunma uzmani esliginde düzenlenen yangina ilk müdahele egitiminin ardindan yangin söndürme tatbikati yapildi. Gaziantep Büyüksehir Belediye Itfaiye Daire Baskanligi egitim amiri Muhlis ERHAN "Çikabilecek bir yanginda hangi tedbirlerin alinmasi gerektigi,yangin söndürme cihazlarinin özellikleri ve kullanim sekillerine deginerek yapilan yangin tatbikatinda en önemli önceligimiz yanginin büyümeden önlenmesidir dedi.

Hastanemiz yöneticisi Op.Dr.M.Emin TÜRK ise yapilan tatbikat ile hastane personelinin egitimden geçtigini söyledi. Birçok personelin olasi bir yangin esnasinda ne yapilacagini bilemedigini ifade eden TÜRK, yapilan organizasyon ile Itfaiye Daire Baskanligi’na ve Emegi geçen tüm hastane personeline tesekkür etti.