Hastanemizde yangın eğitimi ve tatbikatı

HASTANEMIZDE YANGIN EGITIMI VE YANGIN SÖNDÜRME TATBIKATI GERÇEKLESTIRILDI...

Hastanemiz Konferans salonunda tüm hastane çalisanlarina hastanemiz sivil savunma uzmani ve egitim birimi hemsireligi esliginde düzenlenen yangina ilk müdahele egitiminin ardindan yangin söndürme tatbikati yapildi. Gaziantep Büyüksehir Belediye Itfaiye Daire Baskanligi egitim amiri Fuat YILMAZ "Çikabilecek bir yanginda hangi tedbirlerin alinmasi gerektigi,yangin söndürme cihazlarinin özellikleri ve kullanim sekillerine deginerek yapilan yangin tatbikatinda en önemli önceligimiz yanginin büyümeden önlenmesidir dedi.
Hastane yöneticimiz Op.Dr.M.Emin TÜRK yapilan tatbikat ile hastane personellerinin olasi bir yangin esnasinda ne yapilacagi konusunda egitim düzenledigi için Itfaiye Daire Baskanligi’na ve Emegi geçen tüm hastane personeline tesekkür etti.