Hastanemiz ıraklı hastalara umut oluyor

Hastanemiz 25 Aralık Devlet Hastanesine Irak’ın Başkenti Bağdat ilinden geçirilmiş beyin kanaması, epileptik nöbetler geçirme şikayetiyle  hastanemizde tedavi olma umuduyla  getirilen  hasta,  Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanımız Op.Dr.Sait BİLAL tarafından  tedavi edilmiştir.

Son zamanlarda Hastanemiz Iraklı hastalar tarafından özellikle tercih edilmekte, tedavileri sonrası memnuniyetle hastanemizden ayrılmaktadırlar. Hastanemize başvuran Iraklı hasta sayısı bir hayli fazla olup, ülkelerinde hastanemizi tavsiye etmeleri nedeniyle bu sayı katlanarak artmaktadır.

Hastanemiz Sağlık Turizmine katkı sağlamaya azami özen göstermekte olup, bu hususta yukarıda bahsedilen hastamız gibi hastaların ve hasta ailelerinin tedavileri sonrası sağlıklı ve huzur içinde ülkelerine dönmelerini hedeflemektedir. Ayrıca Sağlık Turizmi kapsamında hastanemizin daha da gelişeceği düşünülmekte.

Deneyimli hekimleri,   iklimi, çevresel güzellikleri ve coğrafi konumuyla ilimizin sağlık turizminde bir çok başarıya erişmesi ve çok sayıda hastayı  sağlığına kavuşturarak ülkesine mutlu ve sağlıklı bir şekilde göndermesi temennimizdir.