Diyabet okulumuz kamp etkinliklerine devam ediyor

Hastanemiz Diyabet okulu ve  Şehitkamil Belediyesi  işbirliği ile Doğada Diyabet Okulu kampı etkinliğimiz devam ediyor. Gaziantep'te bir ilk olan diyabet okulu kampında, doğa ve sporla buluşan diyabet hastalarımız, gün boyunca hem faydalı bilgiler öğrenip hem de keyifli zamanlar geçirdiler. Kamptaki diyabet hastalarımızı, Şehitkamil Belediye Başkanı M.Rıdvan FADILOĞLU yerinde ziyaret ederek, "bu tür etkinlikleri destekliyoruz ve programa emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.   Kampta diyabet okulumuzu Hastane Başhekimimiz Opr.Dr. M.Emin TÜRK ve  Başhekim Yardımcımız Dr. Mehmet Akhan yalnız  bırakmadılar.  Diyabet okulu müdürü.Uz.Dr.Mustafa BAYTAK ve ekibi, bu tarz etkinliklerin hastalarımız için büyük faydası olduğunu ve etkinliklerin devam edeceğini dile getirdiler.

• _11423_1jpg.jpg
  • Adsız.jpg