Hastanemizde gönüllü kök hücre eğitim sunumu ve bağış yapıldı
04 Mart 2022

Kızılay ve 25 Aralık Devlet Hastanesi işbirliği ile Kızılay Türkök Bölge Sorumlusu Sayın Alparslan Aksoy’un Gönüllü Kök Hücre Eğitim Sunumu ve arkasından kök hücre kan bağışı hastanemiz konferans salonunda yapıldı.Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Abdulkadir TURGUT, Kamu Hastaneler Hizmet Başkan Yard. Mustafa ÇİRİŞ, İlaç, Tıbbi Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.M.Emin BİNDAL, , İlaç, Tıbbi Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yard. Uzm.Dr. Cahide Elif ORHAN Hastanemiz Başhekimi Opr.Dr.M.Emin TÜRK, Hastane idarecilerimiz ve Hastane çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleşen etkinliğimizde KÖK HÜCRE KAN BAĞIŞI yapıldı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ SAYIN DOÇ.DR. ABDULKADİR TURGUT YAPTIĞI KONUŞMADA;

“Her gün milyonlarca insan bir hayata başlayabilmek için bizlerden gelecek bağışı bekliyor. Bazen tek bir bağış hayat kurtarmak için yeterli olabilmektedir ki KÖK HÜCRE BAĞIŞI bu bağışlardan en önemlilerindendir. Yeni bir hayat bekleyen insanlarımız adına bu platformda bir kez daha çağrıda bulunarak vatandaşlarımızı "Bağışçı olmak isteyenler Türkiye'nin İlk Kemik İliği Bankasında Buluşuyor" sosyal sorumluluk projesine destek olmaya. Türk Kızılay'ına bağışta bulunmaya davet ediyorum. Unutmayın ki onların tek şansı siz olabilirsiniz. Kök hücre bağışçısı olarak size ihtiyacı olanlara yaşama şansı verebilirsiniz. Bu vesile ile Türk Kızılayına bağışçılarımıza ve bugün burada bu etkinliği düzenleyen hastane yönetimimiz olmak üzere hayat veren yarışa destek olan herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.